Підвищення тарифних планів з 1.04.2024

Шановні абоненти!

Наша компанія довгий час підтримує якість інтернет зв’язку та інших сервісів на високому рівні. Ми намагаємось формувати тарифну політику із збереженням максимально вдалого співвідношення ціни/якості/лояльності.

Бажання зберегти якість і надалі, підштовхує нас до індексації вартості тарифних планів. Довгий час наші ціни залишались незмінними і здебільшого нижчими за ринкові. Складні умови, в яких зараз опинилась економіка держави, не обійшли і телеком галузь, а саме:

– Збільшення вартості паливно-мастильних матеріалів;
– Збільшення вартості сервісу транспортах;
– Збільшення вартості матеріалів та мережевого обладнання;
– Збільшення вартості та термінів доставки обладнання та матеріалів від постачальників;
–Збільшення вартості оренди каналів зв’язку;
–Збільшення вартості оренди стовпів;
– Коливання курсу валют;
– Збільшення операційних затрат;
– Модернізація мережі для виконання на виконання вимоги НЦУ від 02.03.2024 № 180/1985 (зі збільшення резервування мережі до 72 годин);

Наслідки повномасштабного нападу п**шки завдають значних втрат економіці України та створюють суттєвий проінфляційний тиск, який загалом перевищує 30%, а ВВП скоротився на третину.

У зв’язку із вищевикладеним компанія Wlink вимушена індексувати тарифні плани до рівня, який забезпечить можливість здійснювати сервіс та експлуатацію мережі на незмінно високому рівні. Загалом зростання вартості не перевищить середню вартість тарифних планів по ринку України на зараз.

Сподіваємось на розуміння та подальшу плідну співпрацю.

Ми переможемо, все буде Україна!